Allegra - nova kolekcija satenaste posteljnine

Allegra - nova kolekcija satenaste posteljnine

image_blog

Predstavljamo vam novo kolekcijo bombažno-satenaste posteljnine Allegra. Na voljo je v treh barvnih različicah in sicer v sivi, roza in turkizni barvi. Prepričala vas bo z brezčasnim potiskom čipke in elegantno razigranostjo!

Posteljnina Allegra za poživitev spalnice

Nič ne spremeni vzdušja v spalnici bolj, kot skrbno izbrana posteljnina iz satena. Posteljnina Allegra je zaradi svojega potiska zares unikatna – prav takšna bo z njeno uporabo tudi vaša spalnica. Že veste, katero bi najraje imeli doma? Turkizno, sivo ali roza?

Posteljnina Allegra

Posteljnina Allegra je narejena iz bombažnega satena, zato je izjemno mehka in prijetna na otip. Posteljnina iz čudovito mehkega satena je obojestranska in brez skrbi jo lahko operete v pralnem stroju. Za hitro in enostavno nameščanje bo poskrbela všita zadrga.

Pregrinjalo, ki v hipu pričara igrivo eleganco

Kolekcijo Allegra sestavljajo tudi okrasna pregrinjala. Eleganten potisk čipke bo v trenutku popestril vašo spalnico ali dnevno sobo. Pregrinjalo za posteljo Odeja lahko uporabljate na različne načine: lahko vam služi za pokrivanje na kavču, z njim lahko pokrijete posteljo, brez skrbi pa ga lahko vzamete tudi na pot.

Allegra_pregrinjalo

Pri snovanju kolekcije Allegra nismo pozabili na okrasne vzglavnike. Lahko izberete takšne, ki se barvno ujemajo s posteljnino in pregrinjalom. Če pa imate radi kombiniranje barv, lahko poljubno kombinirate različne barve posteljnine, pregrinjala in okrasnih vzglavnikov.

Pisani okrasni vzglavniki Odeja so vsestransko uporabni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Na voljo so v številnih barvah (enobarvni okrasni vzglavniki) ter pisanih vzorcih.

Kolekcija Allegra je vesela, ravno prav umirjena in elegantna. Ustvarjena je za vse, ki cenijo vrhunsko kvaliteto in brezčasen dizajn. Kot nakazuje že njeno ime, v sebi skriva veselje in optimizem. Ker so okusi različni, je na voljo v treh barvah. Katero boste izbrali vi?

 

Če želite še več koristnih nasvetov, nas spremljajte tudi na Facebooku in Instagramu!