Splošni pogoji Izžrebajte svoj popust

SPLOŠNI POGOJI AKCIJE »Izžrebajte svoj popust: od 10 % do 50 %«

Izžrebajte 10, 20, 30, 40 ali 50 % popust pri nakupu izdelkov Odeja

PRAVILA AKCIJSKE PONUDBE

Splošno:

Akcija »Izžrebajte svoj popust!« velja za vse kupce v Odejinih trgovinah po celi Sloveniji (celoten seznam je na voljo tukaj: https://odeja.si/slo/trgovine) v času od 7.6. do 18.6.2018. Izžrebani popust velja za izdelke blagovne znamke Odeja. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. Popust se obračuna pri blagajni oziroma pri izdaji računa. Število kuponov je omejeno. Več na odeja.si.

Oglaševanje:

Akcija »Izžrebajte svoj popust!« je oglaševana na radijskih medijih, na spletni strani www.odeja.si, preko Google iskalne mreže ter socialnega omrežja Facebook v celotnem obdobju trajanja akcije.

Način sodelovanja:

V akciji lahko sodelujejo kupci, ki v obdobju od 7.6.2018 do 18.6. 2018 v Odejinih trgovinah opravijo nakup izdelkov blagovne znamke Odeja. Možni popusti so 10 %, 20 %, 30 %, 40 % ali 50 % maloprodajne vrednosti izbranega izdelka. Kuponi so glede višine popusta razporejeni sledeče:

- 68 % vseh kuponov prinese 10 % popusta,
- 20 % vseh kuponov prinese 20 % popusta,
- 6 % vseh kuponov prinesejo 30 % popusta,
- 4 % vseh kuponov prinesejo 40 % popusta,
- 2 % vseh kuponov prinesejo 50 % popusta.

To pomeni, da je za vsak kupon zagotovljen najmanj 10 % popust. Število kuponov je omejeno. Popusti se med seboj ne seštevajo in niso prenosljivi.

Ob enkratnem nakupu v fizični trgovini je kupec upravičen do enega kupona, ki ga pri
blagajni ob navzočnosti prodajalke izžreba iz škatle. Na kuponu kupec podrgne srebrni premaz,
pod katerim je zapisan odstotek popusta pri enkratnem nakupu. Prodajalka kupcu
popust obračuna takoj pri nakupu, ne glede na način plačila. Izžrebani popust se kupcu prizna za izdelke blagovne znamke Odeja, ki jih je kupec prinesel na blagajno in ne veljajo za kasneje izbran izdelek. Za kasneje izbran izdelek kupec izžreba nov kupon s popustom, ki se obračuna pri novem nakupu. V primeru poškodovane zaščitne plasti je kupon neveljaven.

Izdelki, ki so izključeni iz akcije:

Izžrebani popust velja za izdelke blagovne znamke Odeja. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. Popust se obračuna pri blagajni oziroma pri izdaji računa. Akcija velja v vseh trgovinah Odeja od 7.6.2018 do 18.6.2018. Število kuponov je omejeno. Več na odeja.si.

V Škofji Loki, dne 29.5.2018