Črni petek: 20 % popust na vse izdelke Odeja

Črni petek v Odeji traja letos kar cel teden, v tem času pa lahko izkoristite 20 % popust na vse naše izdelke: posteljnino, odeje, vzglavnike, otroške in dekorativne izdelke ter nadvložke. Poskrbite za prijetno tople jesenske noči s kvalitetnimi izdelki slovenske izdelave in izkoristite popust še danes!

Pogoji za popust

20 % popust velja od 17. do 27.novembra 2023 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini odeja.si. Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu.

 

odeje
vzglavniki
posteljnina
otroška posteljnina
odeja
nadvložki

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja