Odeja Organic Wool Medium

Srednje topla odeja iz 100 % organske ovčje volne

Uživajte v popolnoma naravni toploti
100 % organska volna je izredno prilagodljivo vlakno. Glede na letni čas in vašo telesno temperaturo ustvari ravno prav toplote in jo enakomerno razporedi po celem telesu. Organska volna je odporna proti plesni in dobro odvaja vlago. Odeja ima trakove, ki vam omogočajo, da skupaj zvežete dve odeji in tako ustvarite eno toplejšo.

Redna cena 310,13 € Od 186,08 €
SKU
25573

Čudovito naravno udobje
Samočistilna sposobnost in pralnost organske volne omogočata, da odeja dolgo ohranja svojo svežino. Idealna je za vse, ki prisegate na ekološki in zdrav način življenja, vas ponoči rado zebe ali ste nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Spoznajte pozitivno energijo organske volne
Organska volna z GOTS certifikatom je pridobljena na docela ekološki in živalim prijazen način: ovce se pasejo na pašnikih, ki niso obdelani z umetnimi gnojili, pesticidi ali insekticidi. Zdravje ovc je strogo nadzorovano in ne vključuje nepotrebnega zdravljenja z antibiotiki. Volna je strižena, očiščena in obdelana na izredno skrben način. Spanje z odejo Organic Wool Medium vam bo omogočilo popolnoma naravno sprostitev in vas napolnilo z energijo.

 

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec.

 

Poskrbite za dolgotrajno udobje odeje
Tkanina iz 100 % organskega bombaža in polnilo iz 100 % organske volne imata mnoge prednosti in odlične lastnosti. Poskrbite, da vam bo odeja dolgo zagotavljala nadvse prijetno udobje. Oglejte si naša priporočila za ravnanje z njo > 

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 30°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri nižji temperaturi - 110°C, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100 % ovčja volna – organic, z GOTS certifikatom (450 g/m²)

KakovostGOTS, Made in EU
PodnaslovSrednje topla odeja iz 100 % organske ovčje volne

Tkanina:
100 % bombaž – organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100 % ovčja volna – organic, z GOTS certifikatom (450 g/m²)