Satenasto Pregrinjalo Arabella - Smetana

Prešita okrasna odeja

Spoznajte čarobno eleganco skandinavskega dizajna

Mehko in nadvse prijetno satenasto pregrinjalo Arabella je unikaten preplet skandinavskega dizajna in preverjene Odejine odličnosti. Z njim lahko ogrnete celotno posteljo ali pa pokrijete le vznožje postelje. Pozimi vam služi kot dodaten vir toplote, poleti pa ga uporabljate kot lahkotno odejico, za katero ne potrebujete dodatne posteljnine. Z njim lahko uredite kavč ali povečate udobje ležalnika.
Kolekcijo Arabella smo izdelali v sodelovanju s Terhi Laine iz finskega oblikovalskega studia Kelkka. S trendovskim vzorcem in prelepimi barvami pregrinjala boste iz svoje spalnice ustvarili vabljivo moderen in svetovljansko eleganten prostor.

SKU
25522

Odlično za občutljive in skrbne
Pregrinjalo je izdelano iz vrhunske 100% satenaste tkanine, ki je izredno nežna do kože, hidrofilna in mehka. V polnilu so čudovito zračna in voljna Feel-Well vlakna, ki prispevajo k vsestranski uporabnosti pregrinjala.
Pregrinjalo ima Öko-Tex certifikat razred I in je pralno na 60°C, zato ga priporočamo vsem, ki imate občutljivo kožo, ste nagnjeni k alergijam ali astmi. Odlično je za vse, ki se zavedate dobrega vpliva odlične posteljnine na spanje.

 

Preprosto do trendovske preobrazbe spalnice
Kolekcijo Arabella sestavljajo satenaste prevleke za odeje in vzglavnike, okrasni satenasti vzglavniki in okrasna satenasta pregrinjala. Predlagamo vam, da posteljo uredite še s posteljnino in okrasnimi vzglavniki Arabella. Ustvarili boste nadvse mehko in vabljivo posteljo ter prispevali k modernemu videzu svoje spalnice.

 

Studio Kelkka in kolekcija Arabella
Kolekcije satenaste posteljnine Odeja slovijo po svojem trendovskem in unikatnem dizajnu. Kolekcijo Arabella smo izdelali v sodelovanju s finskim studiem Kelkka, ki ga z nami povezuje njihovo poslanstvo: ustvariti srečnejši in barvitejši svet. Verjamemo, da bo harmonija modernega vzorca in lepih barv, skandinavskega dizajna in Odejine odličnosti prispevala k temu, da bo s kolekcijo Arabella vaš dom izžareval nadvse prijetno modernost.
Oglejte si celotno kolekcijo Arabella > 
Pobrskajte po katalogu kolekcije Arabella >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina
100% bombaž – saten »easy-care«

Polnilo
100 % poliester (100g/m2)

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovPrešita okrasna odeja

Tkanina
100% bombaž – saten »easy-care«

Polnilo
100 % poliester (100g/m2)