Vzglavnik Comfort Soft

Mehak vzglavnik z zadrgo

Čarobnost mehkobe mikrotkanine
Prevleka vzglavnika je izdelana iz tkanine z mikro vlakni, za katero sta značilni čarobna mehkoba in neverjetno prijeten otip. Zadrga v prevleki vzglavnika vam omogoča, da si prilagodite njegovo višino oz. mehkobo.

SKU
28891

Voluminozno jedro vzglavniku daje mehkobo
V prevleki je polnilo, ki smo ga ljubko prešili, da ohranja svoje mesto. Jedro je sestavljeno iz silikoniziranih kroglic, ki dajejo vzglavniku mehkobo, voluminoznost in udobnost.

 

Pralen in trpežen
Vzglavnik lahko perete na 60°C, zato je primeren tudi za najobčutljivejše, alergike in astmatike. Po pranju ga dobro pretresite, poravnajte in pred ponovno uporabo temeljito posušite na ravni površini.

 

Kolekcija ODEJA
Vzglavnik je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Stopnja mehkobeMehak vzglavnik
Sestava

Tkanina:
100 % poliester - mikrovlakna

Polnilo prešite prevleke:
100 % poliester, 100 g/m2

Jedro:
100 % silikonizirane poliestrne kroglice Soft-Joy

KakovostEko Tex_1, Made in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovMehak vzglavnik z zadrgo

Tkanina:
100 % poliester - mikrovlakna

Polnilo prešite prevleke:
100 % poliester, 100 g/m2

Jedro:
100 % silikonizirane poliestrne kroglice Soft-Joy