Coundown timer

Ob naročilu pred 20.12.2018 bodo Vaši izdelki dostavljeni pred božično večerjo, ob naročilu pred 26.12.2018 pa bodo izdelki dostavljeni pred silvesterskim poljubom!

Do 20.12.2018 ostaja še:

Veseli december je tu in v Odeji Škofja Loka vas razvajamo z 20 % popustom 

Čas je, da sebi in svojim bližnjim podarite udobje in toplino in mi vam bomo pri tem pomagali. Vse do konca letošnjega leta vas bomo razvajali s prazničnim 20 % popustom, ki velja na naše izdelke: posteljnino, odeje, vzglavnike, otroške in dekorativne izdelke ter nadvložke.

Odejini izdelki so odlično dariloker so mehki, udobni, topli, primerni za velike in male. Izdelani so v naši lastni proizvodnji v Škofji Loki, odlikujejo pa jih odlična kakovost in všita čarobnost. Privoščite jih sebi in svojim najbližjim in leto 2019 zaključite v toplem in mehkem objemu. 

Pogoji za popust:
20 % popust velja od 10. do 31. decembra 2018 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini Odeja.si.
Popust vam bomo obračunali na blagajni.

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja