Posteljnina Anikka Val - puder roza

Nova kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Prestižna posteljnina sodobnega časa, ki s svojimi minimalističnimi in prefinjenimi abstraktnimi linijami lepo dopolnjuje moderne spalne prostore, skrbno izbrane barvne kombinacije pa v vsako spalnico vnesejo pridih brezčasne elegance.

Posteljnina iz bombažnega satena je izjemno mehka, unikaten dizajn pa bo poskrbel za prefinjeno vzdušje. Všita zadrga vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik lahko preoblekli hitro in preprosto.

Od 83,98 €
SKU
35099

Anikka Val – prestižna posteljnina z elegantnimi abstraktnimi linijami in udobjem naravnega bombažnega satena

Kolekcija Anikka Val je posteljina sodobnega časa, ki s svojimi minimalističnimi in prefinjenimi linijami lepo dopolnjuje moderne spalne prostore, skrbno izbrane barvne kombinacije pa v vsako spalnico vnesejo pridih brezčasne elegance. Posteljnina nudi izjemen občutek udobja, unikaten dizajn pa bo poskrbel za prefinjeno vzdušje v vaši spalnici.

Ustvarjena je za vse, ki cenite kakovostno izdelavo, dovršen izgled in mehkobo vrhunskega bombažnega satena.    

Odlična za zahtevne in občutljive
Kolekcija Anikka Val je narejena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

Kolekcija Anikka Val
Posteljnina, pregrinjala za posteljo, prevleke za vzglavnike in okrasni vzglavniki Val bodo poskrbeli, da bo vaša spalnica ali dnevna soba poslej sijala v brezčasni eleganci s sofisticiranim pridihom sodobnosti.

Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovNova kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«