Napenjalna rjuha Hera Extra – karamela

Satenasta rjuha z elastiko

Čarobnost satena
Ko boste enkrat spali na satenu, boste težko spali na čem drugem. Izjemno prijetna, mehka in lahkotna tkanina deluje kot druga koža. Rjuhe priporočamo vsem, ki, tako kot mi, verjamete, da je zdravo spalno okolje osnova za resnično sproščujoč počitek.

SKU
30019

Odličnost je v preprostosti
Rjuho smo izdelali tako, da je njena uporaba zelo preprosta in da tudi o intenzivni uporabi ohranja svoje lastnosti. Perete jo lahko na 60°C in sušite v sušilnem stroju. Barve so prijazne do okolja in do ljudi ter izjemno obstojne. Če želite povečati lesk satena, jo lahko tudi zlikate.
Zaradi vseh teh lastnosti rjuho toplo priporočamo najobčutljivejšim, alergikom in astmatikom.

 

Primerna tudi za visoka ležišča
Odlična tkanina in elastika zagotavljata, da je rjuha primerna tudi za ležiša visoka 30 cm.  

 

Kako izbrati pravo rjuho
Tudi najlepša posteljnina izgubi privlačnost, če je ne dopolnite z rjuho ustrezne barve. Rjuhe Hera Extra se barvno ujemajo z vso Odejino posteljnino. Če želite doseči zelo umirjen izgled spalnice, izberite rjuho, ki barvno najbolj ustreza osnovni barvi posteljnine. Za bolj dramatičen učinek vam predlagamo izbiro rjuhe, ki barvno dopolnjuje eno izmed manj zastopanih barv v posteljnini ali je celo kontrastne barve. Predvsem pa se igrajte s kombinacijami in uživajte v čarobnosti barv.
Za več idej si oglejte katalog kolekcije Odeja Basic > 

 

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
SestavaTkanina
100% bombaž – saten »easy-care«
KakovostEko Tex
PodnaslovSatenasta rjuha z elastiko
Tkanina
100% bombaž – saten »easy-care«
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!