Satenasto pregrinjalo Bali - Rdeča

Rdeča: Prešita okrasna odeja

Najmehkejši del vseh vrst počitka
Satenasto pregrinjalo je vsestransko uporabno. Že pri urejanju postelje se lahko igrate s tem ali boste z njim prekrili celo posteljo ali samo njeno vznožje. Poleti ga lahko uporabljate kot lahkotno poletno odejo, pozimi pa vam služi kot dodaten vir toplote. Z njim lahko uživate med poležavanjem na kavču ali posedanjem na naslanjaču.

Od 105,82 €
SKU
21798

Zdravju prijazno
Pregrinjalo je narejeno iz vrhunskega 100% bombažnega satena. Tkanina je mercerizirana, zato bo pregrinjalo ohranjalo mehkobo, lesk in barve. Perete ga lahko na 60°C. Domišljeno prešitje zagotavlja, da bo polnilo ohranjalo svoje mesto, mehkobo in toplotne karakteristike.

 

Uživaje v razkošnem udobju
Satenasto pregrinjalo je najpreprostejša rešitev za vse, ki imate radi lepo urejeno posteljo, pa bolj malo časa za ukvarjanje s postiljanjem. Pregrinjalo ogrnete, čez (bolj ali manj) poravnane odeje ali pa z zloženim pokrijete samo vznožje postelje. Izberite barvo, ki bo poudarila prijetnost vaše spalnice in nanj na koncu položite okrasne vzglavnike. Videz udobnosti vaše postelje boste povečali s 5 na 55.

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombažni saten

Polnilo:
100 % poliester (100g/m²)

KakovostEko Tex
PodnaslovRdeča: Prešita okrasna odeja

Tkanina:
100 % bombažni saten

Polnilo:
100 % poliester (100g/m²)