Odeja Merinofil Light

Prestižna lahka odeja, polnjena z vrhunsko ovčjo volno

Spoznajte poživljajoče lastnosti ovčje volne
Ovčja volna sodi med polnila, ki zaradi strogo nadzorovanega načina pridobivanja in obdelave ustvarjajo popolno spalno klimo. Njene posebnosti dopolnjuje še vrhunski bombažni inlet, ki je prijazen do kože, zračen in hidrofilen. Odeja učinkovito odvaja telesno vlago v prostor, je zračna in ne pregreva telesa, samočistilne lastnosti in pralnost ovčje volne v odeji pa omogočajo, da bo odeja dolgo ohranjala svežino.

Od 172,07 €
SKU
31164

Za razvajanje kože in sproščanje telesa – tudi v toplih mesecih

Odeja je odlična za revmatike in vse, ki vas rado zebe. Odeja ustvarja svežo in zračno spalno klimo v toplih mesecih in zelo toplih spalnicah. Dajala vam bo čudovit občutek zavetja, vendar vam z njo ne bo vroče. Uporabljate jo lahko tudi brez posteljnine ali kot dekorativno pregrinjalo.

 

Dolgotrajna svežina in udobje

Samočistilne lastnosti in pralnost ovčje volne v odeji omogočajo, da bo ta dolgo ohranjala svežino. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Vrhunska kombinacija bombaža in volne

Ovčja volna ustvarja pravljično udobje: ustvari ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, ima izredno sposobnost akumulacije toplote ter odlično odvaja vlago. Zaradi visoke vsebnosti lanolina je ovčja volna samočistilna in se nanjo ne veže umazanija - za ohranjanje njene svežine je dovolj redno pretresanje in zračenje.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji

Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 30°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombažni inlet
Polnilo:
100 % ovčja volna (150 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Made in EU, Natur
PodnaslovPrestižna lahka odeja, polnjena z vrhunsko ovčjo volno

Tkanina:
100 % bombažni inlet
Polnilo:
100 % ovčja volna (150 g/m²)