Odeja Bioactiv Medium

Srednje topla odeja, polnjena s konopljo in koruzo

Naravni materiali za osvežujoč spanec
Odeja, polnjena s konopljinimi in koruznimi vlakni je prava izbira za vse, ki želite povsem naravno spalno okolje. Zaradi posebnih lastnosti konoplje in koruze je odeja primerna za vse, ki se močno potijo, jih mučijo alergije ali iz neznanega razloga nemirno spijo. Skrbno izbrano polnilo dopolnjuje prijetna tkanina iz 100 % bombaža.

Od 185,85 €
SKU
33329

Unikatna kombinacija konoplje in koruze

Če želite ustvariti sproščujoče spalno okolje in prisegate na naravne materiale, je odeja iz konoplje, koruze in bombaža prava izbira. Konoplja je vse bolj priljubljena zaradi odličnih lastnosti njenih vlaken, ki so lahka, zračna in hipoalergena. Poleg konoplje odeja vsebuje tudi koruzna vlakna, ki so znana po svoji mehkobi, učinkoviti regulaciji toplote in preprostem vzdrževanju. Srednje topla odeja Bioactiv odlično uravnava toploto in odvaja telesno vlago v prostor, s tem pa poskrbi za maksimalno udobje med spanjem in blagodejno vpliva na vaše splošno počutje.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 30°C, centrifuga max. 400 obr./min., Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Sušenje na ravni podlagi v senci, Previdno kemično čiščenje P, Profesionalno mokro čiščenje - zelo blag postopek
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
50 % konoplja, 50 % koruza (300 g/m2)

KakovostEko Tex, Made in EU, Natur
PodnaslovSrednje topla odeja, polnjena s konopljo in koruzo

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
50 % konoplja, 50 % koruza (300 g/m2)