Odeja Cashmere Medium

Srednje topla odeja, polnjena s kašmirjem

Zaspite v mehkem objemu kašmirja in ovčje volne
Kašmirska volna je eno najbolj prestižnih naravnih polnil, v kombinaciji z ovčjo volno pa ustvarja čudovito in povsem naravno spalno okolje. Odeja, polnjena s kašmirjem in ovčjo volno je mehka, voljna in lahka, po zaslugi tkanine iz 100 % bombaža pa tudi izjemno prijetna na dotik.

Od 297,38 €
SKU
31942

Naravna toplota, ki traja 
Ena najbolj cenjenih lastnosti kašmirske volne je njena sposobnost, da zadrži veliko toplote pri kar najmanjši možni količini. Skupaj v kombinaciji z ovčjo volno ustvarja sanjsko udobje med spanjem. Vrhunska ovčja volna med drugim  učinkovito odvaja telesno vlago v prostor, je zračna in ne pregreva telesa.

Odeja je primerna za prehodne mesece in tople spalnice. Odlična je za revmatike, zaradi izjemnih karakteristik pa omogoča celovito regeneracijo telesa med spanjem. Njene posebnosti dopolnjuje še vrhunski bombaž, perkal, ki je prijazen do kože in zelo hidrofilen. 

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 30°C, centrifuga max. 400 obr./min., Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Sušenje na ravni podlagi v senci, Previdno kemično čiščenje P, Profesionalno mokro čiščenje - zelo blag postopek
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž, perkal

Polnilo:
50 % volna kašmir, 50 % ovčja volna (300 g/m2)

KakovostEko Tex, Made in EU, Natur
PodnaslovSrednje topla odeja, polnjena s kašmirjem

Tkanina:
100 % bombaž, perkal

Polnilo:
50 % volna kašmir, 50 % ovčja volna (300 g/m2)