Odeja Merinofil Medium

Prestižna srednje topla odeja, polnjena z vrhunsko ovčjo volno

Spoznajte poživljajoče lastnosti ovčje volne
Ovčja volna sodi med polnila, ki tako zaradi svojih naravnih odlik kot zaradi strogo nadzorovanega načina obdelave ustvarjajo pravljično spalno klimo. Odeja greje ravno prav glede na temperaturo prostora in uporabnika, učinkovito odvaja telesno vlago v prostor, je zračna in ne pregreva telesa. Posebnosti ovčje volne dopolnjuje še visoko kakovosten bombažni inlet, ki je prijazen do kože, zračen in hidrofilen.

Od 201,64 €
SKU
17799

Prijetna toplota, ki razvaja telo
Toplota, ki jo ustvarja ovčja volna, je izredno prijetna, struktura odeje pa omogoča, da se toplota enakomerno razporedi po celem telesu. Odeja nudi odlične pogoje za celovito regeneracijo telesa med spanjem, še posebej, če ste revmatik ali vas rado zebe.

 

Dolgotrajna svežina in udobje
Samočistilne lastnosti in pralnost ovčje volne v odeji omogočajo, da bo ta dolgo ohranjala svežino. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Vrhunska kombinacija bombaža in volne
Ovčja volna ustvarja pravljično udobje: ustvari ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, ima izredno sposobnost akumulacije toplote ter odlično odvaja vlago. Zaradi visoke vsebnosti lanolina je ovčja volna samočistilna in se nanjo ne veže umazanija - za ohranjanje njene svežine je dovolj redno pretresanje in zračenje.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 30°C, centrifuga max. 400 obr./min., Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Sušenje na ravni podlagi v senci, Previdno kemično čiščenje P, Profesionalno mokro čiščenje - zelo blag postopek
Sestava

Tkanina:
100 % bombažni inlet
Polnilo:
100 % ovčja volna (450 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Volna Merino kvalitete
PodnaslovPrestižna srednje topla odeja, polnjena z vrhunsko ovčjo volno

Tkanina:
100 % bombažni inlet
Polnilo:
100 % ovčja volna (450 g/m²)