Odeja Naturfil Double

Dvojna odeja za vse letne čase, polnjena z bombažem in vrhunsko ovčjo volno

Poskrbite za naravno spalno klimo čez celo leto
Odejo lahko prilagajate letnim časom in svojim željam. Sestavljena je iz dveh skupaj spetih odej: poletno lahke bombažne odeje in srednje tople odeje, polnjene z vrhunsko ovčjo volno. Odeji lahko uporabljate kot dve samostojni odeji: bombažno za poletje, volneno za pomlad in jesen. Speti skupaj pa sestavljata pravljično toplo odejo za zimske noči.

Od 452,94 €
SKU
17706

Vsako noč ravno pravšnja naravna toplota
Odejo priporočamo vsem, ki v različnih letnih časih potrebujete različno tople odeje in najbolje spite v naravni spalni klimi.

 

Uživajte v dolgotrajni svežini
Ko se odeji umažeta ali ju želite osvežiti, ju preprosto operete. Zaradi visoke vsebnosti lanolina je ovčja volna samočistilna in se nanjo ne veže umazanija - za ohranjanje njene svežine je v času njene uporabe dovolj redno pretresanje in zračenje. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Popolna kombinacija bombaža in ovčje volne
Ovčja volna ustvarja pravljično udobje: ustvari ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, ima izredno sposobnost akumulacije toplote ter odlično odvaja vlago.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna pa še dodatno povečujejo zračnost in prispevajo k čudoviti ter dolgotrajni mehkobi odeje.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 30°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina obeh odej:
100 % bombažni inlet
Polnilo poletno lahke odeje:
90 % bombaž, 10 % Feel-Well vlakna (300 g/m²)
Polnilo srednje tople odeje:
100 % ovčja volna (450 g/m²)

KakovostEko Tex, Volna Merino kvalitete
PodnaslovDvojna odeja za vse letne čase, polnjena z bombažem in vrhunsko ovčjo volno

Tkanina obeh odej:
100 % bombažni inlet
Polnilo poletno lahke odeje:
90 % bombaž, 10 % Feel-Well vlakna (300 g/m²)
Polnilo srednje tople odeje:
100 % ovčja volna (450 g/m²)