Odeja Tencel Medium

Srednje topla odeja iz čudovito mehke tkanine TENCEL™

Za razvajanje kože in sproščanje telesa

Tencel odeja je koži prijazna ter nudi odlično zračnost – vpija vlago ter jo hitro oddaja v prostor, zato je idealna izbira za vse, ki imajo občutljivo kožo ali se ponoči potijo. Odeja vas bo razvajala z udobjem in mehkobo preko celega leta – v poletnih mesecih deluje sveže in lahkotno, v zimskih pa nudi prijeten občutek toplote.

Od 166,36 €
SKU
28820

Uživajte v svilnati mehkobi

Svilnato mehko vlakno TENCEL v tkanini in polnilu je pridelano iz naravne, lesne celuloze. S svojo strukturo vlaken nudi edinstveno kombinacijo lastnosti naravnih in umetnih vlaken: je nežen kot svila, močan kot poliester, hladen kot lan, topel kot volna in vpija vlago kot bombaž. Polnilo odeje je obogateno tudi s kapok vlakni, za katere je značilna izjemna lahkotnost, mehkoba ter odpornost na pršice.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji

Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur

Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina:

100 % TENCELliocel vlakna

Polnilo:
90 % TENCELliocel vlakna, 10 % kapok, 350 g/m2

Dodatne informacije

Zakaj ne bi uporabili kar tega zavihka??

KakovostEko Tex_1, Made in EU, Natur, Tencel
PodnaslovSrednje topla odeja iz čudovito mehke tkanine TENCEL™

Tkanina:

100 % TENCELliocel vlakna

Polnilo:
90 % TENCELliocel vlakna, 10 % kapok, 350 g/m2