Vzglavnik Bamboo Extra Soft

Zelo mehak vzglavnik z bambusovimi vlakni

Sprostite se v zračnosti bambusa
Bambusova vlakna imajo prav posebne lastnosti: so antibakterijska in antialergijska, prijazna do kože in zračna. Vzglavnik vam omogoča prijetno sprostitev v lahkotni spalni klimi brez nočnega potenja. Vzglavnik priporočamo vsem, ki ljubite udobje klasičnega vzglavnika iz časov naših babic.

Od 30,70 €
SKU
18190

Sanjsko udobje za zdravo spanje
Bambusova vlakna ne pregrevajo telesa, saj imajo hidrofilne lastnosti in učinkovito odvajajo telesno vlago. Posebno Feel-Well polnilo vzglavnika ustvarja elastično mehkobo, ki nudi zdravo oporo vratu in glavi ter s svojo voluminoznostjo zagotavlja dolgotrajno udobnost vzglavnika.

 

Poskrbite za dolgotrajno svežino
Ko se vzglavnik umaže ali ga želite osvežiti, ga operite. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Čarobna kombinacija bambusa in bombaža
Bambusova vlakna so antibakterijska in hidrofilna, izjemno prijazna do kože ter zračna. Zanje je značilno, da ne akumulirajo toplote in ne zadržujejo pršic. Spalna klima, ki jo ustvarjajo bambusova vlakna, je prijetno sveža in so priporočljiva za vse, ki jim je ponoči rado vroče.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna vzglavniku dajejo pravljično voluminoznost, mehkobo in zračnost.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z odejo in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Stopnja mehkobeZelo mehak vzglavnik
Sestava

Tkanina:
50% bambus / 50% bombaž

Polnilo:
100% poliester, Feel-Well vlakna

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovZelo mehak vzglavnik z bambusovimi vlakni

Tkanina:
50% bambus / 50% bombaž

Polnilo:
100% poliester, Feel-Well vlakna

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!