Posteljnina Vivia - modra

Kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Posteljnina Vivia bo v vaši spalnici v hipu ustvarila občutek igrive elegance. Izbrane barve se prepletajo z dinamičnim potiskom, ki popestri prostor in nudi popolno udobje med spanjem.

Posteljnina iz bombažnega satena je izjemno mehka, unikaten dizajn pa bo poskrbel za prefinjeno vzdušje. Všita zadrga vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik lahko preoblekli hitro in preprosto.

Od 83,98 €
SKU
34154

Vivia – prefinjena posteljnina z elegantnim potiskom v različnih barvnih kombinacijah
Posteljnina Vivia združuje prefinjen vzorec in skrbno izbrane barve. Vsaka od petih barvnih različic ima unikaten karakter, zato se kolekcija lepo poda v različne ambiente. Dinamičen potisk ustvarja občutek zaključene celote in v prostor vnaša pridih elegance.
Ustvarjena je za vse, ki cenite kakovostno izdelavo, dovršen izgled in mehkobo vrhunskega bombažnega satena.    

Odlična za zahtevne in občutljive
Kolekcija Vivia je narejena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

Kolekcija Vivia
Posteljnina, pregrinjala za posteljo, prevleke za vzglavnike in okrasni vzglavniki Vivia bodo poskrbeli, da bo vaša spalnica ali dnevna soba poslej sijala v harmoniji skrbno izbranih barv in unikatnega potiska.
Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovKolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«