Odeja Bamboo Medium

Srednje topla odeja iz tkanine z vlakni bambusa

Sprostite se v zračnosti bambusa
Bambusova vlakna imajo prav posebne lastnosti: so antibakterijska, izjemno prijazna do kože, zračna in zato odlično dopolnjujejo ugodne učinke bombaža v polnilu. Odeja ustvarja prijetno in zdravo spalno klimo, v kateri boste nebeško spali.

Od 141,73 €
SKU
18236

Naj vam bo prijetno toplo brez potenja
Bambusova vlakna ne pregrevajo telesa in učinkovito odvajajo telesno vlago v prostor. Odeja je prijetno mehka in ustvarja odlične pogoje za brezskrbno spanje v prijetno sveži spalni klimi. Priporočamo vsem, ki vam je rado vroče ali se ponoči močneje potite.

 

Dolgotrajna svežina
Ko se odeja umaže ali jo želite osvežiti, jo preprosto operete. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Vrhunska kombinacija bambusa in bombaža
Bambusova vlakna so antibakterijska in hidrofilna, izjemno prijazna do kože ter zračna. Zanje je značilno, da ne akumulirajo toplote in ne zadržujejo pršic. Spalna klima, ki jo ustvarjajo bambusova vlakna, je prijetno sveža in so priporočljiva za vse, ki jim je ponoči rado vroče.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
52 % viskoza (bambus), 48 % bombaž
Polnilo:
100 % bombaž, (450 g/m²)

KakovostEko Tex
PodnaslovSrednje topla odeja iz tkanine z vlakni bambusa

Tkanina:
52 % viskoza (bambus), 48 % bombaž
Polnilo:
100 % bombaž, (450 g/m²)