Primar Medium odeja

Srednje topla odeja za prehodna obdobja

Čudovita lahkotnost

Nežna tkanina iz 100% bombaža je prijetna na otip, nežna in primerna tudi za tiste z bolj občutljivo kožo in kožnimi alergijami. V polnilu so izredno mehka poliestrska vlakna Feel-Well, ki nudijo prijetno toploto brez pregrevanja telesa. Odejo priporočamo za prehodne mesece in vsem, ki spite v ogrevanih spalnih prostorih ter se radi potite med spanjem.

Redna cena 87,10 € Od 60,97 €
SKU
36017

Odejo priporočamo za prehodne mesece in vsem, ki pozimi spite v ogrevanih prostorih. Nežna tkanina iz 100% bombaža je prijetna na otip, nežna in primerna tudi za tiste z bolj občutljivo kožo in kožnimi alergijami. V polnilu so izredno mehka silikonizirana poliestrska vlakna Feel-Well, ki nudijo prijetno toploto brez pregrevanja telesa. Primerno gosto prešitje zagotavlja, da polnilo ohranja svoje mesto tudi po pranju.

 

Zračna in voljna odeja

Zaradi premišljene izbire materialov je odeja zelo mehka in zračna, čudovito udobna in voljna. Vaše telo bo objela nežno kot peresce.

 

Odeja je preprosta za vzdrževanje

Odejo lahko perete na 60°C in s tem ohranjate njeno čistost. Po pranju jo dobro pretresite in poravnajte ter pred ponovno uporabo temeljito posušite.

 

Kolekcija ODEJA

Odeja je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
100 % silikoniziran poliester Feel-Well, 300 g/m2

KakovostMade in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovSrednje topla odeja za prehodna obdobja

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
100 % silikoniziran poliester Feel-Well, 300 g/m2

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!