Posteljnina Prestige - turkizna

Nova kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Razkošna posteljnina Prestige bo vašo spalnico preoblikovala v pravo umetnino. Razgibani cvetlični detajli na tkanini pa bodo ustvarili očarljiv vizualni raj, ki bo v vaš spalni prostor vnesel svežino in živahnost. Ta cvetlična kolekcija je sinonim za prestiž in vam bo v spalnici pričarala resnično kraljevsko vzdušje.

Posteljnina iz bombažnega satena je izjemno mehka, unikaten dizajn pa bo poskrbel za prefinjeno vzdušje. Všita zadrga vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik lahko preoblekli hitro in preprosto.

Od 83,98 €
SKU
36461

Prestige – razkošna posteljnina z unikatnim cvetličnim dizajnom za kraljevsko vzdušje v spalnici
Kolekcija Prestige odlikujejo razgibani razkošni cvetlični detajli, ki bodo v spalni prostor vneseli svežino in živahnost. Ta cvetlična kolekcija je sinonim za prestiž in bo spalnico spremenila v pravo umetnino in pričarala resnično kraljevsko vzdušje.

Ustvarjena je za vse, ki cenite kakovostno izdelavo, dovršen izgled in mehkobo vrhunskega bombažnega satena.   

Odlična za zahtevne in občutljive
Kolekcija Prestige je narejena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

Kolekcija Prestige
Posteljnina, pregrinjala za posteljo, prevleke za vzglavnike in okrasni vzglavniki Prestige bodo poskrbeli, da bo vaša spalnica ali dnevna soba poslej sijala v harmoniji skrbno izbranih barv in unikatnega potiska.

Oglejte si celotno kolekcijo (URL) >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovNova kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«