Otroški nadvložek Natur Protect Mini

Zaščitni otroški nadvložek z bombažnim polnilom

Poskrbite za naravno udobje otroškega ležišča
Nadvložek bo z domišljeno kombinacijo zračnega bombaža ter prijetnih Feel-Well vlaken v otroški posteljici ustvaril prijetno zračno in zdravo spalno klimo. Z njim boste izboljšali udobje starega ležišča, podaljšali njegovo življenjsko dobo in ga zaščitili pred neprijetnim vonjem.

 

Od 45,53 €
SKU
20175

Nadvse praktičen in trpežen
Nadvložek na ležišče namestite z elastikami. Domišljeno prešitje zagotavlja, da bo polnilo ostalo na svojem mestu in ohranjalo prijetno udobje nadvložka.
Če se umaže, ga lahko operete. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Spoznajte naravne posebnosti bombaža
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju. Nadvse prijetna Feel-Well vlakna pa še dodatno povečujejo zračnost in prispevajo k čudoviti ter dolgotrajni mehkobi nadvložka.

 

Poskrbite za naravno spalno okolje v otroški posteljici
Opremite otroško posteljo še z odejo in vzglavnikom Odeja Natur Mini. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje svojega otroka.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombaž
Polnilo:
90% bombaž, 10% Feel-Well vlakna (300 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovZaščitni otroški nadvložek z bombažnim polnilom

Tkanina:
100% bombaž
Polnilo:
90% bombaž, 10% Feel-Well vlakna (300 g/m²)