Odeja Adam Medium

Topla odeja narejena posebej za moške

Lahkotnost in zračnost
Odeja je narejena iz izjemno prijetnega bombažnega inleta in polnjena zelo posebnim polnilom Cirrus. To je sposobno regulirati vlago, zato enakomerno greje in odvaja telesno vlago. Takšni materiali so sposobni regulirati vlago in ne ustvarjajo toplote, ki bi pregrevala telo. Vaše spalno okolje bo s to odejo vedno prijetno suho in sveže. Odejo toplo priporočamo vsem, ki se veliko potite. Oblika prešitja odejo dobro prilagaja telesu in hkrati nakazuje, da je to njegova odeja.

Velikost: 200x140 cm

Redna cena 178,05 € Akcijska cena 89,03 €
SKU
21093

Primerna tudi za občutljive
Odejo toplo priporočamo občutljivim, alergikom in astmatikom. Vsi materiali, iz katerih je narejena odeja, so namreč prijazni do okolja in do zdravja ljudi. Odejo lahko perete na 60°C in s tem tudi sami preprečujete razvoj alergenih mikroorganizmov v njej.

 

Kolekcija Eva & Adam
Odeja je del posebne kolekcije Eva & Adam, ki vključuje komplet vzglavnikov in odej, posebej zasnovanih za različno spanje žensk in moških. Kolekcija je izjemno primerno darilo za mladoporočence in vse, ki opremljajo novo stanovanje.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombaž inlet
Polnilo:
100% silikoniziran poliester Cirrus (300 g/ m²)

KakovostEko Tex, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovTopla odeja narejena posebej za moške

Tkanina:
100% bombaž inlet
Polnilo:
100% silikoniziran poliester Cirrus (300 g/ m²)

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!