Odeja Inlet Dreamfil Double

Dvojna odeja, primerna za vse letne čase

Tri odeje v eni
Odeja je primerna za uporabo v vseh letnih časih, saj je sestavljena iz dveh odej: Inlet Dreamfil Light in Inlet Dreamfil Medium odeje, ki sta speti skupaj z neti. Za toplejše letne čase lahko uporabljate lahko, v prehodnih obdobjih se pokrivate s srednje toplo odejo. Ko vam je res hladno, spnete obe odeji skupaj in uživate v njuni toploti.

Od 314,97 €
SKU
27181

Sanjska zračnost in mehkoba tudi za občutljive
Odeja je izdelana iz 100 % bombažnega inleta, ki je mehak in zelo prijeten na dotik. Polnjena je s čudovito mehkim polnilom Dreamfil, ki je zračen, mehak, topel in lahkoten. Odejo priporočamo vsem, ki imate radi puhasto udobje, pa zaradi preobčutljivosti ne smete spati s pernato odejo. Primerna je tudi za alergike in astmatike.

 

Kolekcija ODEJA
Odeja je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž - inlet

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2 + 300 g/ m2

KakovostEko Tex_1, Made in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovDvojna odeja, primerna za vse letne čase

Tkanina:
100 % bombaž - inlet

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2 + 300 g/ m2