Odeja Medical Light

Poletno lahka odeja za občutljive, alergike in astmatike

Izdelana za alergike in astmatike
Posebnost odeje sta vrhunska tkanina in polnilo, ki klinično testirano preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov v njej.
Tkanina je obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v odeji. Polnilo pa je iz lahkih in zračnih Sensi-Care vlaken, posebej zasnovanih za alergike in astmatike.

Od 92,06 €
SKU
22699

Nežno ter higienično udobje v toplejših časih in spalnicah
Odlični materiali in domišljena izdelava zagotavljajo, da je odeja čudovito zračna in lahkotna. Vaše telo bo objela nežno kot peresce.
Odeja je primerna za toplejše spalnice, toplejše letne čase in za vse, ki vam je ponoči rado vroče. 

 

Uživajte v dolgotrajnem udobju in svežini
Vrhunski materiali omogočajo pranje odeje na 60°C. Gosto prešitje zagotavlja, da bo polnilo kljub pranju ostalo na svojem mestu. Odejo zato toplo priporočamo tudi vsem, ki radi spite v zelo čistem spalnem okolju.

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Odeja je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za ljudi, ki radi spite v zelo čistem spalnem okolju, vas mučijo alergije ali pesti astma. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki alergikom in astmatikom svetuje, da svoje spalno okolje celovito zaščitite pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
48% bombaž / 52% poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo- Protection
Polnilo:
100% poliester, Sensi-Care (100 g/m2)

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovPoletno lahka odeja za občutljive, alergike in astmatike

Tkanina:
48% bombaž / 52% poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo- Protection
Polnilo:
100% poliester, Sensi-Care (100 g/m2)