Odeja v TV oddaji Ambienti

Odeja v TV oddaji Ambienti

Odejino posteljnino smo ponesli na televizijo v oddajo Ambienti. V različnih ambientih smo kombinirali barve in stile ter opremili postelje s posteljnino Odeja, v kopalnice postavili naše brisače in prostorom dodali piko na i z okrasnimi vzglavniki.

Izbrali smo štiri ambiente, v katere smo predstavili našo satenasto posteljnino Rosa, Organic Kara iz 100 % organskega bombaža in enobarvno posteljnino Basic. Postelje smo opremili s posteljnino, okrasnimi vzglavniki in pregrinjali, tako da so bile spalnice videti popolno.

  1. moderno stanovanje v Situli v Ljubljani
  2. vipavska domačija Majerija
  3. stanovanje v nekdanjem ateljeju v centru Ljubljane
  4. staromeščansko stanovanje v centru prestolnice

Glede na ambient in posvetovanje z arhitekti smo izbrali ustrezno barvo in stil posteljnine. Oglejte si fotografije, kako so se naši izdelki počutili v teh ambientih. Morda dobite tudi kakšno idejo, kako urediti svojo spalnico.

 

1. stanovanje v Situli | 2. vipavska domačija Majerija | 3. stanovanje atelje Ljubljana | 4. staromeščansko stanovanje

 

1. Moderno stanovanje v Situli v Ljubljani

Za moderen ambient stanovanja v poslovno-stanovanjskem objektu v Ljubljani smo izbrali posteljnino Organic Kara v kremni barvi iz 100 % organskega bombaža. V spalnici sta dve steni s temnim močnim vzorcem, zato se v tak prostor ne bi podala posteljnina z vzorcem. Zakonsko posteljo smo opremili s posteljnino, za estetski učinek pa smo dodali okrasne vzglavnike na vsako stran ter posteljno pregrinjalo v oranžni barvi. Pregrinjalo iz kolekcije Harmony se odlično sklada z nočno omarico in skupaj čudovito zaključita videz moderne spalnice.

 

Posteljnina Organic Kara

 

 

2. Vipavska domačija Majerija

Drug ambient je idilična vipavska domačija Majerija, skrita med vinogradi in sadovnjaki, kombinacija tradicije in sodobnosti. Deset sob za goste, ki se nahajajo pod zeliščnim vrtom, so kot nalašč za satenasto posteljnino Rosa. Preprosto opremljene sobe z imeni zelišč, belimi stenami in silhueto posameznih zelišč je posteljnina lepo popestrila. Na vsako posteljo smo dodali tudi enobarvne in vzorčaste okrasne vzglavnike, ki poudarijo lep vzorec ter uokvirijo prostor.

Posteljnina Rosa

 

Posteljnina Rosa

Posteljnina Rosa

 

Posteljnina Rosa

 

3. Stanovanje v nekdanjem ateljeju v centru Ljubljane

Domiselno opremljeno stanovanje v centru Ljubljane je arhitektka prenovila iz nekdanjega ateljeja. Sivo spalnico smo popestrili z belo posteljnino Rosa s sivimi lističi in rdečimi svetovi. Dodali smo rdeče okrasne vzglavnike Bali ter Rosin okrasni vzglavnik. Veliko odejo smo na vrhu zavihali, da smo izpostavili obe strani vzorca posteljnine. 

 

Posteljnina Rosa

Zaupajte nam svoj elektronski naslov in ideje za urejanje doma bodo prišle k vam.

 


 

4. Staromeščansko stanovanje v centru prestolnice

V stanovanje v center prestolnice smo umestilii posteljnino Organic Kara in satenasto posteljnino Arabella. Spalnica nudi čudovit ambient z visokim stropom, umetelnim lestencem in okrasno stensko tapeto. Posteljnina iz 100 % organskega bombaža kremne barve se je popolnoma prilegala ambientu spalnega okolja. Nežna štukatura in pregrinjalo v barvi sten sta dala piko na i.

S posteljnino Arabella v smetanasti barvi smo opremili dodatno spalnico za goste. Iz kolekcije Arabella smo uporabili tudi okrasne vzglavnike, ki so dopolnili eleganten siv kavč v prostoru pred balkonom. Nežne pike na okrasnih vzglavnikih smo ponesli tudi na balkon za sproščene trenutke ob kavi.

 Posteljnina Organic Kara

 

 Okrasni vzglavniki in posteljnina Arabella

Zaupajte nam svoj elektronski naslov in ideje za urejanje doma bodo prišle k vam.