Zakaj izbrati izdelke iz 100 % organskega bombaža in volne?

Odkrijte čarobnost čiste narave z odejami, vzglavniki in posteljnino iz kolekcije Odeja Organic. Vsi izdelki so ustvarjeni iz 100 % organskega bombaža in volne, kar vam omogoča popolnoma naravno sprostitev in vas napolni z energijo.

 

100 % organski bombaž in organska volna z GOTS certifikatom

Organska merino volna je pridobljena na ekološki in živalim prijazen način, ki se pasejo na pašnikih brez umetnih gnojil, pesticidov ali insekticidov. Volna je strižena, očiščena in obdelana na skrben način, zato jo odlikujejo čudovita mehkoba, zračnost in voljnost. 100 % organska merino volna glede na vlago in temperaturo prostora kot uporabnika ustvarja ravno pravšnjo toploto, zato je primerna za vse letne čase. Odlično zadržuje toploto in enakomerno razporedi po celem telesu. Je izredno izolativna, zato je še posebej primerna za hladnejše prostore in noči za vse, ki vas rado zebe ali vas muči revmatizem.

 

Organski bombaž raste na ekološko obdelanih poljih brez umetnih gnojil, pesticidov ali insekticidov. Predelava bombažnih vlaken je strogo ekološka in ne vključuje strupenih kemikalij. 100 % organski bombaž je antialergijski in izredno prijazen do kože. Odlično absorbira in oddaja telesno vlago v prostor, zaradi svoje prav posebne strukture pa je čudovito zračen in lahkoten. Učinkovito prevaja toploto, zato poleti hladi, pozimi pa greje.

 

Odeje, vzglavnik in posteljnina Organic

 

1. Odeje iz 100 % organskega bombaža in volne

Odeje Organic ustvarijo ravno prav toplote glede na temperaturo spalnice in telesa ter jo enakomerno razporedijo po celem telesu. Odporne so proti plesni, dobro odvajajo vlago, pralnost materialov pa omogoča, da bo odeja dolgo ohranila svojo svežino. 

 

Izbirate med različno debelimi odejami Organic:

  
2. Mehak vzglavnik iz 100 % organskega bombaža in merino volne

Vzglavnik Organic je sestavljen iz prešite prevleke iz 100 % organskega bombaža in jedra iz 100 % organske merino volne. Vzglavnik vam nudi prijetno oporo glavi in omogoči zdravo lego telesa med spanjem. Če želite nižji in mehkejši vzglavnik, lahko iz jedra vzemite del polnila. Za ohranjanje svežine vzglavnika snemite in operite prevleko.

 

3. Satenasta posteljnina Organic Kara in rjuha z elastiko Lara

Posteljnina Organic Kara je izdelana iz 100 % organskega bombaža. Nežna in zračna, mehka in prijetna tkanina pomaga v boju z alergijami ali astmo in je zelo prijazna do kože. Odlično odvaja telesno vlago v prostor in je preprosta za vzdrževanje. Posteljnina Kara v spalnici ustvarja videz nežne in preproste elegance, ki jo dodatno poudarja prijetno vezenje organske oblike.

 

Oglejte si video posnetek posteljnine Kara:

 

 


Rjuha z elastiko Lara je izdelana iz 100 % nebeljenega organskega bombaža, izredno zračne, nežne in mehke tkanine, ki odlično odvaja telesno vlago v prostor. Rjuha je zelo prijazna do kože, izredno prijetna na dotik, antialergijska in preprosta za vzdrževanje.

  

Odeje Organic   Vzglavnik Organic medium   Posteljnina Organic Kara    Rjuha Organic Lara  

   

4. Za otroke: odeje, vzglavniki in posteljnina iz organskih materialov

Odeje, vzglavnike in posteljnino smo ustvarili tudi za najmlajše, da bo njihovo spanje mirno in sladko.

Poletno lahka odejica Organic je odlična za otroke z občutljivo kožo in tiste, ki so nagnjeni k nočnemu potenju. Vzglavnik Organic s svojo zračnostjo, lahkotnostjo in odvajanja telesne vlage v prostor ustvarja čudovito otroško spalno okolje. Zaradi svoje oblike in sestave je primeren za zelo majhne otroke in odličen za malčke, ki so nagnjeni k potenju ali imajo občutljivo kožo.

  • Lahka otroška poletna odejica iz 100 % organskega bombaža
  • Mehak otroški vzglavnik iz 100 % organskega bombaža
  • Prevleka za odejo in vzglavnik iz 100 % organskega bombaža
  • Otroška rjuha Organic Lara z elastiko

Odeje, vzglavnik in posteljnina Organic za otroke

 

   

  Odeje, vzglavnik in posteljnina OrganicKatalog kolekcije Organic
 
  

 

   

Kaj pravite na udobje, ko takšne in drugačne ideje ter nasveti padejo v vaš e-poštni nabiralnik? Zaupajte nam naslov in jih prejmete.