Odeja Inlet Dreamfil Extra

Zelo topla odeja z vrhunskim Dreamfil polnilom

Čarobni Dreamfil za zelo topel objem
V polnilu odeje so Dreamfil vlakna, ki so sanjsko zračna in lahkotna, mehka in zelo topla. Odeji dajejo voluminoznost in voljnost. Odeja vaše telo enakomerno greje in nežno objema. 

Od 146,37 €
SKU
17759

Bombažna tkanina za puhasto udobje
Klinično preizkušeno materiali v odeji preprečujejo vdor in razvoj pršic v odeji, zato je primerna tudi za bolj občutljive. Odeja je izdelana iz zelo gosto tkane posebne bombažne tkanine. Prešita je tako, da polnilo kljub intenzivni uporabi in pranju ohranja svoj položaj, mehkobo in toplotne lastnosti. Odejo priporočamo vsem, ki imate radi puhasto udobje, pa zaradi preobčutljivosti ne smete spati s puhasto odejo.

 

Kolekcija ODEJA
Odeja je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
Vzdrževanje Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P, Previdno pranje do 60°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž - inlet

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 450 g

Kakovost Eko Tex_1, Made in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Zelo topla odeja z vrhunskim Dreamfil polnilom

Tkanina:
100 % bombaž - inlet

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 450 g