Odeja Medical Double

Dvojna odeja za vse letne čase za občutljive, alergike in astmatike

Odlična za vse letne čase
Odeja je sestavljena iz dveh odej: poletno lahke odeje Medical Light in srednje tople odeje Medical Medium. Obe odeji sta izjemno zračni in lahki. Speti skupaj ustvarjata zelo toplo odejo za hladnejše letne čase, hladnejše spalnice in za ljudi, ki jih rado zebe. Lahko pa ju tudi ločite in tanjšo uporabljate poleti, debelejšo pa v prehodnih letnih časih.
Posebnost odeje sta vrhunska tkanina in polnilo, ki klinično testirano preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov v njej.

Od 195,81 €
SKU
22713

Popolno udobje za alergike in astmatike
Mehka tkanina je obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v odeji. Polnilo pa je iz lahkih in klinično preizkušenih Sensi-Care vlaken, posebej zasnovanih za alergike in astmatike. Zaradi odličnih materialov in domišljene izdelave je odeja kljub sestavljenosti čudovito zračna in lahkotna.

 

Uživajte v dolgotrajni mehkobi in svežini
Vrhunski materiali omogočajo pranje odeje na 60°C. Gosto prešitje zagotavlja, da bo polnilo kljub pranju ostalo na svojem mestu. Odejo zato toplo priporočamo tudi vsem, ki radi spite v zelo čistem spalnem okolju.

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Odeja je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za ljudi, ki radi spite v zelo čistem spalnem okolju, vas mučijo alergije ali pesti astma. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki alergikom in astmatikom svetuje, da svoje spalno okolje celovito zaščitite pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
48 % bombaž, 52 % poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo- Protection
Polnilo:
100 % poliester, Sensi-Care (100 g/m2 + 300 g/m2)

KakovostEko Tex, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovDvojna odeja za vse letne čase za občutljive, alergike in astmatike

Tkanina:
48 % bombaž, 52 % poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo- Protection
Polnilo:
100 % poliester, Sensi-Care (100 g/m2 + 300 g/m2)