Odeja Alpaka Medium

Srednje topla odeja, polnjena z volno alpake

Izjemno udobje za popoln spanec
Volna alpake je že od nekdaj priljubljena zaradi svojega unikatnega leska in prijetne mehkobe. Poleg tega, da je izjemno mehka in lahka, pa je tudi zelo čvrsta. Odeja, polnjena z volno alpake, je v kombinaciji s 100 % bombažno tkanino s prestižnim GOTS certifikatom odlična izbira za vse, ki cenite udobno in naravno spalno okolje.

Od 215,21 €
SKU
33323

Volna alpake – prestižna, mehka in trajna
Volna alpake je že tisočletja znana po svoji mehkobi. Poleg tega je tudi hipoalergična, saj ne vsebuje lanolina – značilne maščobe, ki privablja pršice. Ena od njenih ključnih lastnosti pa so votla vlakna, ki učinkovito uravnavajo toploto. Zaradi tega je volna alpake kar 30 %  toplejša od ovčje volne, lahka in mehka na otip. Odeja, polnjena z njo, nudi enkraten občutek udobja in prijetne toplote.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž - organic, z GOTS certifikatom
Polnilo:
100 % volna alpake (400 g/m2)

KakovostEko Tex, Made in EU, Natur
PodnaslovSrednje topla odeja, polnjena z volno alpake

Tkanina:
100 % bombaž - organic, z GOTS certifikatom
Polnilo:
100 % volna alpake (400 g/m2)