Primar Extra odeja

Zelo topla odeja za hladne zimske noči

Za prijetno udobje v hladnih dneh

Nežna tkanina iz 100% bombaža je prijetna na otip, nežna in primerna tudi za tiste z bolj občutljivo kožo in alergijami. V polnilu so mehka Feel-Well vlakna, ki nudijo prijetno toploto brez pregrevanja telesa. Odejo priporočamo za hladne in neogrevane spalnice in vsem, ki jih rado zebe.

Redna cena 111,60 € Od 78,12 €
SKU
36012

Izjemne toplotne karakteristike

Odejo priporočamo vsem, ki vas ponoči rado zebe ali imate hladne oz. neogrevane spalnice. Nežna tkanina iz 100% bombaža je prijetna na otip, nežna in primerna tudi za tiste z bolj občutljivo kožo in kožnimi alergijami. V polnilu pa so Feel-Well vlakna, ki enakomerno in izjemno prijetno grejejo celo telo. Prešitje zagotavlja, da polnilo ohranja svoje mesto, odeja pa s tem svojo voluminoznost.

 

Zračna in voljna odeja

Zaradi premišljene izbire materialov je odeja zelo mehka in zračna, čudovito udobna in voljna. Telo prijetno objema in greje. 

 

Odeja je preprosta za vzdrževanje

Odejo lahko perete na 60°C in s tem ohranjate njeno čistost. Po pranju jo dobro pretresite in poravnajte ter pred ponovno uporabo temeljito posušite.

 

Kolekcija ODEJA

Odeja je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
100 % silikoniziran poliester Feel-Well, 500 g/m2

KakovostMade in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovZelo topla odeja za hladne zimske noči

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
100 % silikoniziran poliester Feel-Well, 500 g/m2

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!