Primar Light odeja

Lahka odeja za poletne noči

Prijetna lahkotnost v poletnih nočeh

Nežna tkanina iz 100% bombaža je prijetna na otip, nežna in primerna tudi za tiste z bolj občutljivo kožo in kožnimi alergijami. V polnilu so mehka poliestrska vlakna Feel-Well, ki nudijo prijetno toploto brez pregrevanja telesa. Odejo priporočamo za toplejše letne čase in za tople spalnice.

Redna cena 70,01 € Od 49,01 €
SKU
36022

Odejo priporočamo za toplejše letne čase in za zelo tople spalnice. V polnilu je silikoniziran poliester Feel-Well, ki nudi prijeten brez pregrevanja telesa. Domišljeno prešitje zagotavlja, da polnilo ohranja svoje mesto tudi po pranju

Zračna in voljna odeja
Zaradi premišljene izbire materialov je odeja zelo mehka in zračna, čudovito udobna in voljna. Vaše telo bo objela nežno kot peresce.

Odeja je preprosta za vzdrževanje
Odejo lahko perete na 60°C in s tem ohranjate njeno čistost. Po pranju jo dobro pretresite in poravnajte ter pred ponovno uporabo temeljito posušite.

Kolekcija ODEJA
Odeja je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
100 % silikoniziran poliester Feel-Well, 100 g/m2

KakovostMade in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovLahka odeja za poletne noči

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
100 % silikoniziran poliester Feel-Well, 100 g/m2

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!