Odeja Supersoft Double

Dvojna sestavljena odeja z vrhunskim Dreamfil polnilom

Tri odeje v eni
Odeja je primerna za uporabo v vseh letnih časih, saj je sestavljena iz lahke in srednje tople odeje, ki sta skupaj speti z neti. Za toplejše letne čase lahko uporabljate poletno lahko odejo, v prehodnih obdobjih se pokrivate s srednje toplo odejo. Ko vam je res hladno, spnete obe odeji in uživate v njuni čudoviti toploti.

Od 170,50 €
SKU
27205

Sanjska zračnost in mehkoba
Odeja je izdelana iz mikrovlaken, ki so mehka in zelo prijetna na dotik. Polnjena je s silikoniziranimi vlakni Dreamfil, ki so sanjsko zračna, lahkotna, topla in mehka. Odejo priporočamo vsem, ki imajo radi puhasto udobje, a zaradi preobčutljivosti ne smejo spati s pernato odejo, predvsem pa alergikom in astmatikom.

 

Kolekcija ODEJA
Odeja je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
Vzdrževanje Previdno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % poliester - mikrovlakna

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2 + 300 g/m2

Podnaslov Dvojna sestavljena odeja z vrhunskim Dreamfil polnilom

Tkanina:
100 % poliester - mikrovlakna

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2 + 300 g/m2