Odeja Supersoft Double

Dvojna sestavljena odeja z vrhunskim Dreamfil polnilom

Tri odeje v eni
Odeja je primerna za uporabo v vseh letnih časih, saj je sestavljena iz lahke in srednje tople odeje, ki sta skupaj speti z neti. Za toplejše letne čase lahko uporabljate poletno lahko odejo, v prehodnih obdobjih se pokrivate s srednje toplo odejo. Ko vam je res hladno, spnete obe odeji in uživate v njuni čudoviti toploti.

Od 173,30 €
SKU
27205

Sanjska zračnost in mehkoba
Odeja je izdelana iz mikrovlaken, ki so mehka in zelo prijetna na dotik. Polnjena je s silikoniziranimi vlakni Dreamfil, ki so sanjsko zračna, lahkotna, topla in mehka. Odejo priporočamo vsem, ki imajo radi puhasto udobje, a zaradi preobčutljivosti ne smejo spati s pernato odejo, predvsem pa alergikom in astmatikom.

 

Kolekcija ODEJA
Odeja je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % poliester - mikrovlakna

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2 + 300 g/m2

PodnaslovDvojna sestavljena odeja z vrhunskim Dreamfil polnilom

Tkanina:
100 % poliester - mikrovlakna

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2 + 300 g/m2