Otroška rjuha Amor – rjava

Satenasta rjuha z elastiko za otroško ležišče

Čarobnost satena
Rjuha je izdelana iz vrhunskega enobarvnega satenastega bombaža. Elastika jo odlično prilagodi ležišču in ostaja na svojem mestu tudi, če se otrok med spanjem zelo premetava. Tkanina iz 100 % bombažnega satena je izjemno prijetna na dotik in nežna do občutljive otroške kože.

Od 16,70 €
SKU
29516

Odličnost je v preprostosti
Rjuho smo izdelali tako, da je njena uporaba zelo preprosta in da tudi ob intenzivni uporabi ohranja svoje lastnosti. Barve potiska so izjemno obstojne ter najpomembneje, prijazne do okolja in do otroške kože.

 

Rjuho lahko operete na 60 ⁰C, zato je primerna tudi za najobčutljivejše, alergike in astmatike. Če želite povečati lesk satena, jo lahko tudi zlikate. 

 

Barvita kot otroške sanje
Barvitost rjuhe bo ljubko dopolnila opremo otroške posteljice in v otroku spodbujala občutek topline. Rjuhe so na voljo v petih barvah: roza, zeleni, oranžni, turkizni in rjavi. Barvno se odlično ujemajo z otroško posteljnino Amor. Za več idej si oglejte otroško kolekcijo Amor. >

 

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovSatenasta rjuha z elastiko za otroško ležišče

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«