Natur Medium odeja

Srednje topla odeja, polnjena z volno

Uživajte v naravni toploti
Volna sodi med polnila, ki zaradi svojih naravnih odlik ustvarjajo zares prijetno spalno klimo. Glede na letni čas in vašo telesno temperaturo ustvari ravno prav toplote in jo enakomerno razporedi po celem telesu.

SKU
27993

Naravno udobje

Odejo priporočamo vsem, ki prisegate na naravne materiale, vas ponoči rado zebe ali ste nagnjeni k nočnemu potenju. Volna ustvarja pravljično udobje: ustvari ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, ima izredno sposobnost akumulacije toplote ter odlično odvaja vlago. Tkanino odeje predstavlja bombaž, ki je nepogrešljiv za vse, ki radi spite naravni, sveži in nežni spalni klimi.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji

Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur

Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. 

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 30°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
80 % volna, 20 % poliester, 300 g/m2

KakovostMade in EU
PodnaslovSrednje topla odeja, polnjena z volno

Tkanina:
100 % bombaž

Polnilo:
80 % volna, 20 % poliester, 300 g/m2