Posteljnina Floris – mint

Kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Posteljnina Floris bo v moderni kombinaciji mint in bež barve odlična izbira za vse, ki želite vašemu spalnemu prostoru dodati piko na i. Na eni strani izžreva pozitivno energijo ter na drugi eleganco z igrivim pridihom. Posteljnino dodatno popestri bela črta, ki prisrčno orisuje cvetlični potisk. Je obojestranska, všita zadrga pa vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik lahko preoblekli hitro in preprosto.

Odejin nasvet: dopolnite celoten videz posteljnine še z vzglavniki v izbranih barvnih kombinacijah iz naše kolekcije Bali.

Od 76,90 €
SKU
31988

Floris – prestižna kolekcija cvetličnega potiska in pastelnih barvah, ki vas bo popeljala v mehke in prijetne sanje

 

Kolekcija Floris predstavlja eleganco z igrivim pridihom, za katero so značilne cvetlice v skladni kombinaciji pastelnih odtenkov. V vaš spalni prostor bo vnesla občutek miru, pridih nežnosti in ugodja. Ustvarili smo jo za vse ljubitelje umirjenih tonov in vse tiste, ki na prvo mesto postavljajo mehkobo vrhunskega bombažnega satena.

 

Odlična za zahtevne in občutljive
Kolekcija Floris je ustvarjena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

 

Kolekcija Floris
Posteljnina, pregrinjala za posteljo in okrasni vzglavniki Floris bodo poskrbeli, da bo vaša spalnica ali dnevna soba poslej sijala v harmoniji nežnih umirjenih tonov.
Oglejte si celotno kolekcijo. >

Več informacij
Vzdrževanje Pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina izdelka:
100 % bombaž – saten »easy-care«

Kakovost Eko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Tkanina izdelka:
100 % bombaž – saten »easy-care«