Ravna rjuha Sara – modra

Satenasta ravna rjuha

Čarobnost satena
Ko boste enkrat spali na satenu, boste težko spali na čem drugem. Izjemno prijetna, mehka in lahkotna tkanina deluje kot druga koža. Rjuhe priporočamo vsem, ki, tako kot mi, verjamete, da je zdravo spalno okolje osnova za resnično sproščujoč počitek.

Od 48,78 €
SKU
34930

Odličnost je v preprostosti
Rjuho smo izdelali tako, da je njena uporaba zelo preprosta in da tudi o intenzivni uporabi ohranja svoje lastnosti. Perete jo lahko na 60°C in sušite v sušilnem stroju. Barve so prijazne do okolja in do ljudi ter izjemno obstojne. Če želite povečati lesk satena, jo lahko tudi zlikate.

Zaradi vseh teh lastnosti rjuho toplo priporočamo najobčutljivejšim, alergikom in astmatikom.

 

Primerna za vsa ležišča
Odlična tkanina rjuhe in njena ravnost zagotavljata, da je rjuha primerna za vsa ležišča – ne samo, da jo lahko uporabite kot klasično rjuho, temveč tudi z njo pokrijete sedežno blazino in vsa druga ležišča. V vročih poletnih nočeh se lahko z njo tudi pokrijete.

 

Kako izbrati pravo rjuho
Tudi najlepša posteljnina izgubi privlačnost, če je ne dopolnite z rjuho ustrezne barve. Rjuhe Sara se barvno ujemajo z vso Odejino posteljnino. Če želite doseči zelo umirjen izgled spalnice, izberite rjuho, ki barvno najbolj ustreza osnovni barvi posteljnine. Za bolj dramatičen učinek vam predlagamo izbiro rjuhe, ki barvno dopolnjuje eno izmed manj zastopanih barv v posteljnini ali je celo kontrastne barve. Predvsem pa se igrajte s kombinacijami in uživajte v čarobnosti barv.

Za več idej si oglejte naše kolekcije satenastih posteljnin. > 

 

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex, Made in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovSatenasta ravna rjuha

Tkanina
100 % bombaž – saten »easy-care«

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!