Vzglavnik Cirrusfil Soft

Mehak vzglavnik polnjen z vrhunskimi vlakni Cirrus

Prilagajanje glavi
Vzglavnik je narejen iz dveh komponent, ki skupaj ustvarjata učinkovito kombinacijo mehkobe in kompaktnosti, potrebne za sproščeno lego telesa med spanjem. Prva komponenta je prešita prevleka izdelana iz izredno finega satena s hidrofilnim nanosom in polnjena s posebnim polnilom Cirrus, ki ga odlikuje nadstandardna zračnost. Druga komponenta pa je jedro, v katerem so silikonizirane kroglice, zaradi katerih se vzglavnik optimalno prilagaja glavi.
Od 88,38 €
SKU
17776

Preprečite pregrevanje glave
Vzglavnik toplo priporočamo ljudem, ki se močno potijo, jim je ponoči rado vroče ali jih iz neznanega razloga muči nemirno spanje. Materiali vzglavnika namreč uspešno odvajajo telesno vlago v prostor in s tem preprečujejo pregrevanje glave v vratu ter na ta način omogočajo mirnejši spanec.

Prilagodite si višino jedra
Zadrga v prevleki vzglavnika vam omogoča, da z odvzemanjem kroglic v polnilu višino vzglavnika prilagodite svojim željam.

Kolekcija ODEJA
Vzglavnik je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Stopnja mehkobeMehak vzglavnik, Nastavljiva višina in mehkoba
SestavaTkanina
100 % bombažni saten s hidrofilnim nanosom
Polnilo
Prešitje – 100 % poliester Cirrus. 170 g/m2
Jedro - 100 % silikonizirane poliestrne kroglice
KakovostEko Tex
PodnaslovMehak vzglavnik polnjen z vrhunskimi vlakni Cirrus
Tkanina
100 % bombažni saten s hidrofilnim nanosom
Polnilo
Prešitje – 100 % poliester Cirrus. 170 g/m2
Jedro - 100 % silikonizirane poliestrne kroglice