Vzglavnik Dreamfil Soft

Mehak vzglavnik iz bombažnega inleta

Prijeten bombažni inlet
Prevleka vzglavnika je izdelana iz bombažnega inleta, ki je zračen in prijeten na otip. V prevleki je polnilo, ki smo ga ljubko prešili, da ohranja svoje mesto.

Od 64,89 €
SKU
27215

Z zadrgo si prilagodite višino vzglavnika
V prešiti prevleki je silikoniziran poliester Dreamfil, ki daje vzglavniku čudovito mehkobo, voluminoznost in udobnost. Zadrga v prevleki vzglavnika vam omogoča, da si prilagodite njegovo višino oz. mehkobo.

 

Pralen in trpežen
Prešito prevleko vzglavnika lahko perete na 60°C, zato je primeren tudi za najobčutljivejše, alergike in astmatike. Po pranju ga dobro pretresite,poravnajte in pred ponovno uporabo temeljito posušite.

 

Kolekcija ODEJA
Vzglavnik je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
Stopnja mehkobeMehak vzglavnik, Nastavljiva višina in mehkoba
Vzdrževanje jedraPranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje P
Vzdrževanje prevlekePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombažni inlet

Polnilo prešite prevleke:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2

Polnilo:
100 % silikonizirane poliestrne kroglice Soft-Joy

KakovostEko Tex_1, Made in EU
PodnaslovMehak vzglavnik iz bombažnega inleta

Tkanina:
100 % bombažni inlet

Polnilo prešite prevleke:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2

Polnilo:
100 % silikonizirane poliestrne kroglice Soft-Joy