Okrasni Vzglavnik Arabella - Bež

Satenast okrasni vzglavnik

Spoznajte čarobno eleganco skandinavskega dizajna

Lep in mehak vzglavnik Arabella je nujni dodatek vsake postelje, kavča ali naslanjača. Ne le, da močno poveča vaše udobje, ko počivate, ustvarja tudi vabljiv videz mehkobe in prispeva k eleganci vašega doma.
Kolekcijo Arabella smo izdelali v sodelovanju s Terhi Laine iz finskega oblikovalskega studia Kelkka. S trendovskim vzorcem in prelepimi barvami vzglavnika boste ustvarili vabljivo moderen in svetovljansko eleganten dom.

Velikost: 40x40 cm

16,86 €
SKU
25535

Odličen za občutljive in skrbne
Okrasni vzglavnik je izdelan iz vrhunske 100 % satenaste tkanine, ki je izredno nežna do kože in hidrofilna ter ima nežen lesk. V polnilu so zračna in voljna Feel-Well vlakna, ki ustvarjajo prijetno mehkobo in udobje.
Vzglavnik ima Öko-Tex certifikat razred I; prevleko vzglavnika lahko perete na 60°C, zato ga priporočamo vsem, ki imate občutljivo kožo, ste nagnjeni k alergijam ali astmi.

 

Preprosto do trendovske preobrazbe spalnice
Kolekcijo Arabella sestavljajo satenaste prevleke za odeje in vzglavnike, okrasni satenasti vzglavniki in okrasna satenasta pregrinjala. Predlagamo vam, da posteljo uredite še s posteljnino in okrasnim pregrinjalom Arabella. Ustvarili boste nadvse mehko in vabljivo posteljo ter prispevali k modernemu videzu svoje spalnice.

 

Studio Kelkka in kolekcija Arabella
Kolekcije satenaste posteljnine Odeja slovijo po svojem trendovskem in unikatnem dizajnu. Kolekcijo Arabella smo izdelali v sodelovanju s finskim studiem Kelkka, ki ga z nami povezuje njihovo poslanstvo: ustvariti srečnejši in barvitejši svet. Verjamemo, da bo harmonija modernega vzorca in lepih barv, skandinavskega dizajna in Odejine odličnosti prispevala k temu, da bo s kolekcijo Arabella vaš dom izžareval nadvse prijetno modernost.
Oglejte si celotno kolekcijo Arabella > 
Pobrskajte po katalogu kolekcije Arabella >

Več informacij
Stopnja mehkobe Mehak vzglavnik
Vzdrževanje jedra Kemično čiščenje P, Likanje ni dovoljeno, Pranje izdelka ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno
Vzdrževanje prevleke Kemično čiščenje P, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Pranje do 60°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi
Sestava

Tkanina
100% bombaž – saten »easy-care«

Polnilo
100% poliester Feel-Well (100g/m2)

 

Kakovost Eko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Satenast okrasni vzglavnik

Tkanina
100% bombaž – saten »easy-care«

Polnilo
100% poliester Feel-Well (100g/m2)

 

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!