Vzglavnik Organic medium mini

Mehak otroški vzglavnik iz 100 % organskega bombaža

Prijetno naravno udobje za vašega malčka
100 % organski bombaž je prijeten na otip in zelo prijazen do kože. Zaradi svoje zračnosti, lahkotnosti in učinkovitega odvajanja telesne vlage v prostor ustvarja čudovito spalno klimo. Vzglavnik je zaradi svoje vrhunske sestave in domišljene oblike primeren za zelo majhne otroke. Odličen je za malčke, ki so nagnjeni k potenju ali imajo občutljivo kožo.

Od 25,10 €
SKU
25748

Višina: zelo nizek vzglavnik, 2 - 3 cm

 

Spoznajte pozitivno energijo organskega bombaža
Organski bombaž z GOTS certifikatom raste na ekološko obdelanih poljih, brez umetnih gnojil, pesticidov ali insekticidov. Predelava bombažnih vlaken ne vključuje strupenih kemikalij. Spanje z vzglavnikom Organic Medium Mini bo otroku omogočilo popolnoma naravno sprostitev in ga napolnilo z energijo.

 

Zagotovite otroku zdravo spanje z izdleki Odeja Organic
Opremite otroško posteljo še z odejo in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste svojemu otroku omogočili globoko in mirno spanje. 

 

Poskrbite za dolgotrajno udobnost vzglavnika
100% organski bombaž ima mnoge prednosti in odlične lastnosti. Poskrbite, da bo vzglavnik vašemu otroku dolgo zagotavljal nadvse prijetno udobje. Oglejte si naša priporočila za ravnanje z njim > 

Več informacij
VzdrževanjeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Sušenje na ravni podlagi v senci, Kemično čiščenje ni dovoljeno, Profesionalno mokro čiščenje - zelo blag postopek
Stopnja mehkobeMehak vzglavnik
Sestava

Tkanina:
100% bombaž – organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100% bombaž – organic, z GOTS certifikatom (600g/m²)

KakovostGOTS, Made in EU
PodnaslovMehak otroški vzglavnik iz 100 % organskega bombaža

Tkanina:
100% bombaž – organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100% bombaž – organic, z GOTS certifikatom (600g/m²)