Prevleka Micro protect za odejo

Posebna antialergijska prevleka

Uživajte v popolnoma čistem in svežem spalnem okolju
Prav posebna Odejina prevleka Medical Micro protect onemogoča stik telesa z odejo, v kateri se morebiti zadržujejo pršice ali se vam ne zdi dovolj čista.
Priporočamo jo vsem, ki vas mučijo alergije in astma, vsem, ki želite maksimalno čistost svojega spalnega okolja, in vsem, ki na potovanjih potrebujete svojo, preverjeno čisto posteljnino.
Prevleka za prešito odejo je izdelana iz nadvse prijetne, zračne in lahke tkanine, ki je tako zelo gosto tkana, da pršice iz odeje ne morejo skoznjo do vaše kože.

Od 54,60 €
SKU
22741

Tehnološko dovršena tkanina s čarobno mehkobo
Posebnost inovativne prevleke za odeje je čudovita tkanina Micro-Protect, ki zaradi izredno gostega tkanja zagotavlja mehansko zaščito pred pršicami. Obdelana je brez kemikalij, škodljivih barvil ali belil. Prevleko lahko perete na 95°C in s tem sami ohranjate najvišjo stopnjo higieničnosti svojega spalnega okolja.
Zaradi svoje domišljene, lahke in mehke teksture je zelo prijetna za dotik, zračna in prepustna za vlago. Med spanjem ne povzroča potenja, po pranju pa se zelo hitro suši.

Za alergike in astmatike, za goste in otroke ter za potovanja
Prevleko Micro Protect lahko uporabljate kot zaščito pred pršicami v svojem spalnem okolju: z njo oblecite odejo, kjer sumite, da se nahajajo pršice, zaščitite spalno okolje otrok ali poskrbite za občutljivejše goste. Obenem je prevleka idealna tudi za potovanja, saj je izredno lahka, ima majhen volumen, se preprosto pere in hitro suši.

 

Ugoden vpliv na spanje občutljivih
S prevleko Micro Protect se kvaliteta spanja alergikov in astmatikov občutno izboljša. Ker pršice v odeji nimajo več dostopa do kože in sluznice, se dihanje umiri, prav tako kihanje in kašljanje, izcedek iz nosu je manjši. Spanec postane trdnejši in zagotavlja zdravo sproščenost.

 

Spoznajte kolekcijo Odeja Medical
Prevleka za prešito odejo Micro Protect je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za ljudi, ki radi spite v zelo čistem spalnem okolju, vas mučijo alergije ali pesti astma. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Preberite priporočilo alergologa dr. Mežnarja
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki alergikom in astmatikom svetuje, da svoje spalno okolje celovito zaščitite pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 95°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
SestavaTkanina:
70% poliester, 30% poliamid, Micro - Protect
KakovostMade in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovPosebna antialergijska prevleka
Tkanina:
70% poliester, 30% poliamid, Micro - Protect