Super četrtek v Odeji: SAMO DANES kar 28 % popust na izdelke Odeja

Jutri se prične meteorološka pomlad, zato je današnji dan odličen, da skupaj preženemo zimo - s prav posebnim 28 % popustom na izdelke Odeja.

Prikličite pomlad v svoj dom z izdelki Odeja: odeje, vzglavniki, posteljnina, nadvložki, dekorativni izdelki za dom ter izdelki za naše najmlajše, ki vam jih samo danes ponujamo 28 % ceneje.

Pogoji za popust:
28 % popust velja samo danes, v četrtek, 28.2.2019 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini Odeja.si.
Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja