Zimski 20 % popust velja SAMO ŠE DANES, 4.2.2019

Ovijte se v toplo zimsko odejo, privoščite si nov vzglavnik in satenasto-bombažno mehko posteljnino ter privarčujte 20 %. Samo še danes, 4.2.2019 vas namreč razvajamo z zimskim 20 % popustom, ki velja na naše izdelke: posteljnino, odeje, vzglavnike, otroške in dekorativne izdelke ter nadvložke.

Pogoji za popust:
20 % popust velja od 1. do 4. februarja 2019 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini Odeja.si.
Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja