Obarvajte si novo leto 2019 z novo posteljnino, ki vam jo ponujamo 19 % ceneje

Vnesite v vaš dom barve, z novo posteljnino, pisanimi in udobnimi okrasnimi vzglavniki, priljubljenimi rjuhami in ostalimi dekorativnimi izdelki! Vse od četrtka, 17.1. do vključno sobote, 19.1.2019 izkoristite dekorativni 19 % popust. 

Pogoji za popust:
19 % popust velja od 17. do 19. januarja 2019 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini Odeja.si. Popust velja na vse komplete posteljnin, rjuhe, prevleke za vzglavnike, pregrinjala za posteljo, okrasne vzglavnike ter kuhinjski tekstil blagovne znamke Odeja. 
Popust vam bomo obračunali na blagajni oziroma pri izdaji računa.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Izjemen material, prekrasen vzorec. - Posteljnina Savana - turkizna

Dominika

Z vašimi izdelki smo izredno zadovoljni, saj jih odlikuje izjemna kakovost in tudi vzorci so zelo lepi. - Posteljnina Arabella - roza

Milan

Odlična posteljina po videzu in kvaliteti. - Posteljnina Savana - ametist

Helena

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja