Všita odličnost že 90 let – Pri podjetju ODEJA Škofja Loka praznujemo okrogli jubilej

Blagovna znamka Odeja že od nekdaj velja za sinonim visoke kakovosti in si je v svojih 90-ih letih obratovanja pridobila zaupanje številnih zadovoljnih uporabnikov, med drugim nekatere zveste stranke že več generacij prisegajo le na naše izdelke. Podjetje Odeja je v svoji skoraj stoletni zgodovini prebrodilo mnoga prelomna obdobja in pokazalo, da lahko kljubuje in se uspešno prilagaja različnim družbenim spremembam. S prepletanjem tradicije in sodobnosti je Odeja eno najstarejših slovenskih podjetij z lastno proizvodnjo in kot tako spada med del pomembne slovenske dediščine.

odeja skofja loka

 

Odejini izdelki so znani po svoji otipljivi odličnosti, saj je prav vsak proizvod izdelan s srčnostjo in spoštovanjem do dobrega počutja končnih uporabnikov. Dolgoletne izkušnje in zagotavljanje, da se uskladijo tudi najmanjše podrobnosti izdelkov, je ključno vodilo, kateremu je zavezano podjetje Odeja s svojim poslanstvom, ki ga uspešno izpolnjuje že dolgo vrsto let – omogočiti zdravo, globoko in mirno spanje, ki ljudem pomaga, da se prebujajo v nova jutra sveži in polni življenjske energije.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________     

Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja