Odeja Organic Lux Cotton Light

Lahka odeja iz 100 % organskega bombaža

Pokrijte se z naravno lahkotnostjo

Odeja je narejena iz najkvalitetnejšega 100 % bombažnega satena iz organske predelave. Organski bombaž je nepogrešljiv za vse, ki radi spite v zelo naravni, sveži in nežni spalni klimi. Je izredno prijazen do kože, visoko hidrofilen, odlično absorbira in oddaja telesno vlago v prostor, je zračen in lahkoten. Odejo priporočamo za toplejše letne čase in tople spalnice, spanje z njo vam bo omogočilo naravno sprostitev in vas napolnilo z energijo.

SKU
28845

Spoznajte pozitivno energijo organskega bombaža
Organski bombaž z GOTS certifikatom raste na ekološko obdelanih poljih, brez umetnih gnojil, pesticidov ali insekticidov. Predelava bombažnih vlaken je povsem ekološka in ne vključuje strupenih kemikalij. Zaradi strogo ekološke pridelave so vse prednosti bombažnih vlaken še posebej poudarjene.

 

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec.

 

Poskrbite za dolgotrajno udobje odeje
Tkanina in polnilo iz 100 % organskega bombaža imata mnoge prednosti in odlične lastnosti. Poskrbite, da vam bo odeja dolgo zagotavljala nadvse prijetno udobje. Oglejte si naša priporočila za ravnanje z njo >

Več informacij
VzdrževanjeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri nižji temperaturi - 110°C, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž perkal organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100 % bombaž organic, z GOTS certifikatom, 300 g/m2

KakovostGOTS, Made in EU
PodnaslovLahka odeja iz 100 % organskega bombaža

Tkanina:
100 % bombaž perkal organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100 % bombaž organic, z GOTS certifikatom, 300 g/m2