Prevleka za vzglavnik Pan - Organic

Prevleka za vzglavnik iz 100 % organskega bombaža

Za klasične in okrasne vzglavnike
Prevleka za vzglavnik je izdelana iz 100 % organskega bombaža, ki je nežen na otip in zelo prijazen do kože. Na vzglavnikih v prevleki Organic boste uživali vsi, ki ljubite naravno. Prevleke so izdelane v različnih dimenzijah, ki vam omogočajo, da z njimi oblečete vzglavnike za spanje ali dekoracijo. 

Od 15,94 €
SKU
26220

Spoznajte čarobnost čiste narave
100 % organski bombaž ustvarja sanjsko spalno klimo, saj je zračen, odporen proti vlagi, odlično odvaja telesno vlago v prostor in regulirat toploto glede na temperaturo prostora in telesa. 

 

Zagotovite si zdravo spanje z izdelki Odeja Organic

Opremite svojo posteljo še z drugimi izdelki iz družine Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec in se napolnili z naravno energijo.

  • rjuhe z elastiko Lara,
  • posteljnina Kara,
  • odeje in vzglavniki iz organskih materialov,
  • odeja in vzglavnik za otroke.


Poskrbite za dolgotrajno mehkobo prevleke Organic

Tkanina iz organskega bombaža ima mnoge prednosti in odlične lastnosti. Poskrbite, da vam bo prevleka Organic dolgo zagotavljala nadvse prijetno udobje. Oglejte si naša priporočila za ravnanje z njo > 

Več informacij
Vzdrževanje Pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava Tkanina
100% bombaž
Kakovost GOTS, Made in EU, Eko Tex_Organic
Podnaslov Prevleka za vzglavnik iz 100 % organskega bombaža
Tkanina
100% bombaž