Vzglavnik Cottonel Soft

Mehak in zračen bombažni vzglavnik

Zaspite v najnežnejši mehkobi
Bombaž dobro absorbira vlago in naravno uravnava temperaturo, je zračen in diha. Vzglavnik je idealen za vse, ki imate občutljivo kožo ali ste nagnjeni k nočnemu potenju. Posebna sestava jedra zagotavlja zdravo oporo in čudovito mehkobo za prijetno sprostitev telesa.

Od 52,24 €
SKU
24643

Nastavite višino in mehkobo vzglavnika
Zadrga v prešiti prevleki prispeva k visoki uporabnosti vzglavnika. Iz jedra vzglavnika lahko odvzamete (in kasneje spet dodate) del polnila in s tem prilagajate višino in mehkobo vzglavnika po svojih željah.

 

Uživajte v dolgotrajni svežini
Ko se vzglavnik umaže ali ga želite osvežiti, upoštevajte navodila na etiketah in splošne smernice za vzdrževanje naravnih izdelkov. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Popolna kombinacija vrhunskih materialov
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna v prevleki in Air-Flex kroglice v jedru vzglavniku zagotavljajo dolgotrajno voluminoznost, mehkobo in zračnost.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z odejo in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje P
Stopnja mehkobeMehak vzglavnik, Nastavljiva višina in mehkoba
Sestava

Tkanina prešite prevleke:
100 % bombaž

Polnilo prešite prevleke:
90 % bombaž, 10% poliester, Feel-Well vlakna (150 g/m²)

Jedro:
100 % poliester, Air-Flex kroglice

KakovostEko Tex_1
PodnaslovMehak in zračen bombažni vzglavnik

Tkanina prešite prevleke:
100 % bombaž

Polnilo prešite prevleke:
90 % bombaž, 10% poliester, Feel-Well vlakna (150 g/m²)

Jedro:
100 % poliester, Air-Flex kroglice