Organic Molton zaščita za ležišče

Zaščitni nadvložek iz 100 % organskega bombaža, moltona, z elastiko

Prijetna kombinacija mehkobe in naravnega udobja

Tkanino nadvložka predstavlja molton, ki je izredno mehka, kosmatena, nežna bombažna tkanina. Deluje kot odličen toplotni izolator, ki ne prepušča vlage. Nadvložek se s štirimi elastikami zelo enostavno pritrdi na ležišče, v vaši spalnici pa bo ustvaril prijetno zračno in naravno spalno klimo, ki bo močno dvignila kakovost vašega spanja.

SKU
31484

Uživajte v dolgotrajnem udobju in svežini

Nadvložek Organic Molton je neverjetno mehak na dotik, hkrati pa ščiti vašo vzmetnico pred obrabo, znojem, umazanijo in vlago – ohranja optimalno higieno vaše vzmetnice.

Nadvložek je izdelana iz 100 % organskega bombaža s certifikatom GOTS, zato je okolju prijazna in zdrava izbira tudi za ljudi z občutljivo kožo.

Nadvložek učinkovito absorbira vlago, zato je priporočljiv za ljudi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

Uporablja se lahko za vse vrste vzmetnic in se enostavno namesti s pomočjo elastike.

 Če se nadvložek umaže, ga lahko operete na 60°C. S tem sami dodatno poskrbite za večjo higieno ležišča in zdravo spanje.

 

Zagotovite si zdravo spanje z izdelki Odeja Organic

Opremite svojo posteljo še z odejo, vzglavnikom in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec.

Več informacij
VzdrževanjePrevidno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina: 100 % organic bombaž (400 g/m2 ), z GOTS certifikatom

KakovostEko Tex_1, GOTS, Made in EU
PodnaslovZaščitni nadvložek iz 100 % organskega bombaža, moltona, z elastiko

Tkanina: 100 % organic bombaž (400 g/m2 ), z GOTS certifikatom